Wat we doen

Mijn interesse in zonne-energie werd beloond toen ik bij een installatiebedrijf de functie van adviseur/verkoper van PV- systemen kreeg. Eerst voor een Nederlands bedrijf, daarna voor het Duitse Elektrokass. Dit bedrijf levert uitsluitend eersteklas materialen en installaties. Met minder neem ik geen genoegen.

Naast mijn werk voor Elektrokass, is R. Snoek Technische Dienstverlening (RSTD) ontstaan. RSTD houdt zich bezig met advies bij en verkoop van infraroodverwarming. Ook ondersteunen we installateurs bij regelsystemen voor verwarming, zoals bijvoorbeeld het Honeywell EVO- systeem. Ondersteuning kan zijn het helpen bij of het uitbrengen van een offerte, maar het programmeren bij de eindgebruiker en/of het oplossen van problemen is ook mogelijk.

Vanwege de toenemende hoeveelheid werk ben ik voorjaar 2018 volledig als zelfstandig ondernemer verder gegaan. Naast bovenstaande activiteiten ben ik betrokken bij het Energieplein Aalten. Dit is een samenwerkingsverband van bedrijven op het terrein van advisering en verduurzaming van woningen en bedrijfspanden. Het Energieplein heeft een breed productenaanbod en kan de klant daarom uitgebreid adviseren.

Eind 2019 namen de werkzaamheden dusdanig te dat werken vanuit huis niet meer handig was. Ook groeide de wens om meer uit voorraad te kunnen leveren.
We moesten op zoek naar een pand met meer ruimte.
Op 3 augustus 2020 kregen we de sleutel van een bedrijfspand. Hier hebben we ruimte voor een royale showroom, beter faciliteiten voor het kantoor, een aparte werkplaats en de mogelijkheid om het materieel binnen te zetten.
Uiteraard verwarmen we hier met infrarood verwarming.